Kvarøy

Kvarøy Fiskeoppdrett

Ser du for deg havbruksnæringen som et bra sted for deg å starte din karriere?
Da er du hjertelig velkommen til å søke på trainee-stilling hos oss i Kvarøy. Her får du et trivelig arbeidsmiljø med morsomme og støttende kollegaer. Her vil du oppleve å få tillit og ansvar slik at du får gode muligheter til å lære og utvikle deg.

Ikke bare tror vi at Kvarøy kan være bra for deg, vi tror også at du kan være bra for oss. Du kommer til å tilføre oss nye perspektiver, idéer og fersk kunnskap. Du får erfaring, nettverk og et unikt innblikk i havbruksnæringen i retur. Det er vel en bra byttehandel?

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som vil lære mer om salg, eksport, logistikk og økonomi og som er åpen for å jobbe tverrfaglig innen disse feltene. Hvis du i tillegg har perspektiver og kunnskap om digitalisering og effektivisering, som du kan tilføre disse prosessene, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Hvorfor ser vi etter dette?
Fordi vi er en innovativ bedrift som har vært i sterk vekst de siste årene. Nå er tiden kommet for å strømlinjeforme og effektivisere mye av det vi har satt i gang. Optimalisering av kjernevirksomheten er en sentral del av vår strategiplan, og denne skal iverksettes i hele organisasjonen de kommende årene. Kanskje kan du, med din kompetanse og ditt bidrag, bli en verdifull del av temaet som er med på å stake ut kursen for fremtidens Kvarøy?

Kvarøy tilbyr følgende:

  • Gode personlige utviklingsmuligheter i en spennende næring
  • Meget konkurransedyktige betingelser
  • En flat struktur hvor du blir både sett og hørt
  • Engasjerte og trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø
  • Et unikt bosted med sjøsprøyt, frisk luft og verdens vakreste kontorutsikt

Før du bestemmer deg om vi er noe for deg, kan vi jo presentere oss selv litt nærmere i korte trekk:
Kvarøykonsernet driver virksomhet rundt produksjon og salg av laks. Vi har selskapene Kvarøy Fiskeoppdrett, Kvarøy Oppdrettservice, Kvarøy Smolt og Kvarøy Salmon under vår paraply.

Vi har en spennende verdikjede som strekker seg helt fra egen smoltproduksjon, matfiskproduksjon på sjø, til salg av laks under egen merkevare Kvarøy Arctic i USA og Kvarøy Laks i Norge.

Vi har veldig høye krav til oss selv når det kommer til å levere på kvalitet. Dette har ledet til at vi mest sannsynlig er verdens mest sertifiserte oppdretter.

Vi er også medeiere i 1814 Salmon, Europas kanskje mest moderne filetanlegg. Anlegget har vi valgt å etablere i Norge, nærmere bestemt på Dal i Eidsvoll kommune.

Vi har en aktiv tilnærming til det å være samfunnsbyggere og har vært med på å støtte, veilede, etablere og investere i flere bedrifter og prosjekter i regionen.

I tillegg eier vi Kvarøy eiendom som blant annet sørger for flotte steder å bo på Kvarøy.

Hovedkontoret vårt ligger på vakre Kvarøy i Lurøy kommune.  Her sitter både administrasjon, salgs- og markedsavdelingen, logistikkavdelingen og fôrsentralen. I tillegg foregår produksjon på sjø på lokaliteter rundt øya, så vi har både våre båter og vår landbase her.

Vi er fin gjeng folk med varierte oppgaver, men med et felles mål: å levere laks av høy kvalitet til kunder som er like opptatt av kvalitet som oss.

I 2022 sto et nytt, moderne tilbygg med kontorer og en flott kantine klar på øya. Dette befester vår tro på at det er mulig å skape spennende og attraktive arbeidsplasser på bygda også. Kvarøy er et spennende og moderne kystsamfunn som overrasker og imponerer mange, på tross av sin beskjedne størrelse.

   

Skroll til toppen