Hva skjer i
traineeåret?

Gjennom traineeprogrammet tilbyr vi nyutdannede en ettårig mulighet til å bruke sin kompetanse til å utgjøre en forskjell hos spennende arbeidsgivere. Traineeperioden går fra august til august.

Fullverdig ansatt i en spennende bedrift

En traineestilling byr på gode utviklingsmuligheter og varierte arbeidsoppgaver som er akkurat passe utfordrende til at du mestrer dem. Du får konkurransedyktig lønn og blir ansett som en fullverdig ansatt. Den eneste forskjellen mellom deg som trainee og en annen ansatt er at du får du det lille ekstra, med flere goder og fordeler spredt utover året. Du får rett og slett en litt bedre og innholdsrik start på karrieren din på Helgeland.

Faglig og personlig utvikling

Som trainee får du delta på et kurs i styrkebasert ledelse, hvor samarbeid og kommunikasjon er overliggende tema. Styrkebasert ledelse handler like mye om det å lede seg selv som å lede andre. Gjennom dette lederkurset blir du på mange måter litt bedre kjent med både deg selv, de andre traineene og hvordan du fungerer i et team.

Stort profesjonelt nettverk og vennskap

Enten du er tilflytter, tilbakeflytter eller bosatt på Helgeland vil du gjennom traineeåret få nye relasjoner og vennskap for livet. Du blir en del av en traineegjeng som består av personer med ulik geografisk og faglig bakgrunn, og alt ligger til rette for at du får et stort profesjonelt nettverk. Du møter mennesker som du garantert ikke hadde blitt kjent med hadde det ikke vært for traineeprogrammet.

Studietur

Vi er opptatt av å skape gode opplevelser sammen, også utenfor regionen. Derfor reiser vi på en lengre studietur til Brüssel hvert år. Der kombinerer vi faglig og sosialt opplegg slik at du blir enda bedre kjent med traineegjengen og får lære mer om Norges forhold til EU. Dette blir en opplevelse for livet!

Bli kjent med Helgeland

På Helgeland finner du kombinasjonen av et fremoverlent næringsliv og en drøss med nye etableringer som gjør at den optimistiske stemningen er til å ta og føle på. For at du skal bli bedre kjent med regionen drar vi på flere bedriftsbesøk på ulike steder på Helgeland.

Kule opplevelser og sosiale aktiviteter

Som trainee på Helgeland vil du bo og jobbe i det mange anser som et ferieparadis. Gjennom traineeåret ønsker vi at du skal få oppleve Helgeland, og legger derfor opp til sosiale aktiviteter og spennende opplevelser. Vi har blant annet vært på festival, klatrepark, øl- og vinsmaking, teater, fjelltur, kajakk- og ribbturer. Dette gjør vi for å ha det gøy, bli bedre kjent og oppleve Helgeland – sammen.

Søknadsfrist 1. mars 2024

SØK NÅ

DRØMMESTART PÅ KARRIEREN

ER DU NYUTDANNET?

Som trainee på Helgeland får du en bra jobb, muligheten til å utgjøre en forskjell i en spennende region i vekst – samtidig som du får en fiks ferdig vennegjeng.

Skroll til toppen